NL | FR
Download hier het formulier voor de terugbetaling tijdelijke werkloosheid overmacht Corona en toekenning verhoging maaltijdcheques per gewerkte dag.

Corona Aanvraag terugbetaling.pdfCorona Aanvraag terugbetaling.pdf

WELKOM op de site van TFTC, het opleidingscentrum van het Gemeenschappelijk Fonds van de Textielverzorging.

TFTC organiseert, coŲrdineert en financiert de opleidingsinspanningen voor arbeiders in de sector van de textielverzorging: (industriŽle) wasserijen, droogkuis, wassalons, linnenverhuurders enz.

Naast deze website kan u ook meer informatie vinden op de website van de Federatie van de Belgische Textielverzorging: www.fbt-online.be

Download de opleidingskalender 2020-2021

TFTC wenst jullie warme bubbelfeesten en een hoopvol, gezond 2021!

En nu we toch jullie aandacht hebben: wie wil er net als ons het trieste jaar 2020 afronden en achter zich laten? Laat ons jullie helpen door alle evaluaties van 2020 te verzamelen en aan ons te bezorgen.

Alle afrekeningen moeten binnen zijn tegen 30 juni 2021. Een datum in de verre toekomst? Vergis u niet!

Wilt u ook in 2021 beroep doen op onze steun? Bezorg ons dan meteen ook uw nieuwe opleidingsplan en wij stellen een budgetaanvraag op. Zoals steeds is dit nieuwe plan niet limitatief en kan u tijdens het jaar de nodige aanpassingen doorvoeren, maar het vormt de basis van alles.

Laat uw dossiers niet slingeren tot volgend jaar, stuur alles op naar ons en breng uw opleidingsadministratie zo snel mogelijk in orde!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op via e-mail of telefoon.